info@better4kids.nl

+31 6 19 07 17 98

Wie ben ik?

Mijn naam is Marit Dekkers. Geboren en getogen in 's-Gravenzande. Na de opleiding SPW-3 heb ik nog een jaar de opleiding tot verpleegkundige gevolgd. Helaas was het ziekenhuis voor mij geen fijne werk/leerplek en heb ik zelf besloten met de opleiding te stoppen. Ik ben sinds 2006 werkzaam in de gehandicaptenzorg. In de afgelopen jaren heb ik ervaring opgedaan bij verschillende woon en dagbestedingsgroepen met zowel verstandelijk, als lichamelijk gehandicapte cliënten. Veelal waren dit cliënten met een ernstig meervoudige handicap met de daarbij soms nodige medische handelingen. Ik heb met diversen doelgroepen gewerkt binnen de gehandicaptenzorg.

Vanaf 2009 ben ik dan ook gestart met het begeleiden van kinderen met een beperking in hun eigen omgeving. In een later stadium is dit uitgebreid tot de begeleiding van zorg intensieve kinderen met een medische achtergrond.

Na een jaar werken bij een kleinschalige woonvorm met ernstig meervoudig beperkte cliënten ben ik gestart met het werken op een logeervoorziening. Daar heb ik 3 jaar met plezier mogen werken, maar ik wilde meer tijd in Better4kids gaan steken. Daardoor heb ik de overstap gemaakt naar het flexbureau, breed inzetbaar met verschillende doelgroepen. Logeren is een goed concept maar een logeerhuis is een tijdelijk verblijf voor het weekend of voor een aantal nachten, maar doorgaans is de zorg ook na een logeerperiode nog hard nodig. Door deze gedachtes samen te voegen is het concept Better4kids ontstaan, waarbij de specifieke zorg voor kinderen met een beperking in een vertrouwde omgeving gegeven kan worden.

De vraag naar de diensten van Better4kids werd groter waardoor ik meer ben gaan werken in de thuisbegeleiding.
Want laten we eerlijk zijn, wat is er nou vertrouwder dan je eigen huis…

Opleidingen en cursussen:

- SPW-3(sociaal pedagogische medewerker 3)
- Mond-neuskapbeademing
- BIG Epilepsie
- BIG Diabetes Mellitus
- BIG Sondevoeding
- BIG Medicatie
- BIG Stomaverzorging
- BIG Katheteriseren
- Til en transfertechnieken
- Cursus: Doe Durf Leer
- Omgaan met agressie
- BHV (bedrijfshulpverlening)
- EHBO (eerste hulp bij ongelukken)
- NmG1 (Nederlands ondersteuning met Gebaren 1)

Ga naar boven ↑