info@better4kids.nl

+31 6 19 07 17 98

Wat houdt gespecialiseerde oppas in?

Wilt u af en toe met een gerust hart een avondje op stap? Als ouder van een zorg of begeleidingsintensief kind is het niet zo eenvoudig om tijd vrij te maken.

Er moet oppas geregeld worden voor uw kind, en u heeft de familie vrienden en buren al vaak gevraagd. Ze doen al zoveel voor het gezin. Het kan ook zo zijn dat uw kind meer zorg nodig heeft dan dat familie vrienden en buren kunnen bieden. Het kan zo zijn dat uw kind een meervoudige beperking heeft en bijvoorbeeld sondevoeding krijgt. Het kan ook zo zijn dat uw kind epilepsie heeft en of misschien wel aan de beademing zit.

Soms is het dan fijn een oppas te hebben die zowel op uw zorgintensief kind als ook op de andere kinderen binnen het gezin kan passen. Een begeleidster die ervaring/medische kennis heeft betreffende de doelgroep van uw kind is dan meer dan welkom. Er is veel mogelijk als u gebruikt wilt maken van de gespecialiseerde oppas. Het kan gaan over een hele dag, maar ook voor een dagdeel. U kunt als ouder dan met een gerust hart een avondje op stap zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de kinderen.

Praktische informatie
Indien u gebruik wilt maken van de gespecialiseerde oppas voor uw kind of gezin maakt Better4Kids een afspraak met u, om in een gesprek een inventarisatie van uw wensen te maken. Er wordt een zorgplan opgesteld waarin duidelijk staat welke zorg dan wel ondersteuning er nodig is.

Aanmelden

Ga naar boven ↑